Ç.Rizespor'da hedef galibiyet

Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un kulüp sportif asbaşkanı Bekir Mete, bu maçı kazanacak güçleri ve inançları olduğunu söyledi.1. Lig'de yarın sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un kulüp sportif

Ç.Rizespor'da hedef galibiyet

Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un kulüp sportif asbaşkanı Bekir Mete, bu maçı kazanacak güçleri ve inançları olduğunu söyledi.

1. Lig'de yarın sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un kulüp sportif asbaşkanı Bekir Mete, bu maçı kazanacak güçleri ve inançları olduğunu söyledi.

Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, ''Takım olarak bütün çalışmalarımızı tamamladık. Mehmet Al dışında eksik futbolcumuz bulunmuyor. Amacımız puan kaybetmeden yolumuza devam etmek. Akhisar Belediyespor karşılaşmasını kazanacak gücümüz ve inancımız var'' dedi.

Sahalarında puan kaybı yaşamak istemediklerini ifade eden Mete, ''İç saha maçlarında kaybedilen puanların telafisi çok zor. Bu nedenle sahamızda puan kaybı yaşmak istemiyoruz. Taraftarımızdan bu maçta destek bekliyoruz. Kimse bu maçı kolay görmesin. Bank Asya 1. Lig'de kolay rakip ve maç yok. Taraftarımızdan 90 dakika destek bekliyoruz. Onların desteği bizim kazanma arzumuzu artıracaktır'' diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor