Ç.Rizespor revizyona gidiyor

Rizespor Futbol Yatırımları A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Remzi Kazmaz, gelecek sezon Bank Aysa 1. Ligi'nde mücadele verecek Çaykur Rizespor'un hedeflerini açıkladı.Kazmaz, Rizespor olarak bu sezon yarışa erken başlamayı düşündüklerini belirterek, "Bir

Ç.Rizespor revizyona gidiyor

Rizespor Futbol Yatırımları A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Remzi Kazmaz, gelecek sezon Bank Aysa 1. Ligi'nde mücadele verecek Çaykur Rizespor'un hedeflerini açıkladı.

Kazmaz, Rizespor olarak bu sezon yarışa erken başlamayı düşündüklerini belirterek, "Bir yarış daha başlıyor. Bu yarışa bu kez erken başlıyoruz. Bu yarışta hem Rizespor takımı olarak hem de Rize halkı olarak hazır olmalıyız. Rizespor takımını yeniliyoruz. Yıldız isimleri değil, dürüst, samimi, ilkeli, koşan, çalışkan futbolcuları bu takıma alacağız. Genç-dinamik-ısıran-formasını ıslatan-şımarmayan futbolcularla yola çıkacağız. Değerli, saygın ve kariyeri olan bir hocamız var; geçen yıl başarı
yakalayamadı. Artık Hoca hem kendi kariyerini kurtaracak hem de Rizespor'a faydası olacak" dedi.

''ŞİMDİYE KADAR GÜNÜ KURTARMAK İÇİN OYNADIK''
Kazmaz yaptığı açıklamada bu yıl Rizespor'u yeniden kuracaklarını belirterek takımda büyük bir revizyona gideceklerinin sinyalini vererek, "Şimdiye kadar hep günü kurtarmak için oynadık. Yani biz bir tarafta kendimizi kandırdık diğer tarafta Rize halkını oyaladık. Dürüst olalım. Bu şehrin takımında eğer Rizeli futbolcu, Rizeli teknik direktör, Rizeli antrenör yoksa o takımdan başarı beklemek hayal olur. Eğer bir profesyonel takımın altyapısı yoksa o takımı paraya doyuramazsın. Artık bir devir kapandı.

Yeni bir devir açıyoruz. Hocamızın arkasında oybirliğiyle durduk. Alt yapımızı kuruyoruz. Artık satın alan kulüp değil; futbolcu ihraç eden bir spor kulübü olacağız. Artık değişim zamanı, yenilik zamanı, reform ve rönesans zamanıdır" diye konuştu.
Yönetimin ilk kez bu kadar kenetlendiğe dikkat çeken Kazmaz, tek adam tarafından yönetilme döneminin sona ereceğini artık birlik ve beraberlik içinde takımın yönetileceğini ifade etti.

Yeni yönetimde tek hedefin kurumsallaşmak olduğunun altını çizen Kazmaz, "Bu hep konuşuldu ama bir adım atılmadı. Hep tek adam tarafından yönetildik. Sonuç hep hüsran oldu. Bugün bu anlayışa müsaade etmeyeceğiz. Takım olacağız, ekip olacağız, kurumsallaşacağız. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı dönemleri ancak birlik beraberlikle aşabiliriz. Birlik, dayanışma, saygı ve sevgi etrafında birleşeceğiz. Herkesin seveceği bir yönetim, herkesin alkışlayacağı bir takım kuruyoruz. Artık değişim zamanı bu rüzgarı busezon estireceğiz. Bütün Rizeliler buna hazırlık yapmalı ve desteklemelidir" şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor