Ç.Rize'nin Musa ısrarı!

 Antalya kampı devam eden Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Galatasaray'dan Musa Çağıran'ın transfer edilmesi için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlıklara başladıklarını belirterek, ''Ligin i

Ç.Rize'nin Musa ısrarı!

 

Antalya kampı devam eden Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Galatasaray'dan Musa Çağıran'ın transfer edilmesi için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlıklara başladıklarını belirterek, ''Ligin ikinci yarısı her takım için çok daha zor olacak. Takımların zor kış şartlarında mücadele gücü ön plana çıkacak. Bunun için çalışma planımızı yaparak, buna göre hazırlanıyoruz. İkinci yarı çok daha güçlü bir Çaykur Rizespor izlettirmek istiyoruz'' dedi.

Yeni transfer Sertan Vardar'ın da kampa katıldığını ifade eden Aydın, ''Ayman izinli olduğu için kampa yarın katılacak. Bütün futbolcularımız çok iyi, her hangi bir sakatlığın olmaması ve tam kadro çalışmamız sevindirici. Kamp sonuna kadar inşallah üzücü bir olay yaşamayız'' diye konuştu.

Aydın, ilk hazırlık maçını 8 Ocak'ta Göztepe ile yapacaklarını kaydetti.

Öte yandan, yeşil-mavili ekibin transfer çalışmalarını sürdürdüğü ve Galatasaray'dan Musa Çağıran'ın transfer edilmesi için girişimlerin devam ettiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler