Colman.Dikkatli Olmalıyız

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman Antalyaspor karşısıdan asla rehavete kapılmayacaklarını söyledi. Colman ilk maçta büyük bir avantaj yakaladıklarını kaydederek, ''2-0'lık sonuç, finali rahat getirecek bir sonuç ama çok dikkatli olmamız ge

Colman.Dikkatli Olmalıyız

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman Antalyaspor karşısıdan asla rehavete kapılmayacaklarını söyledi. Colman ilk maçta büyük bir avantaj yakaladıklarını kaydederek, ''2-0'lık sonuç, finali rahat getirecek bir sonuç ama çok dikkatli olmamız gerekiyor. Sürpriz yaşamamak istiyorsak kontrolü elimizde tutmalıyız'' dedi.

Antalyaspor'un daha açık oynayarak üstlerine geleceğini düşündüğünü anlatan Colman, ''Çabuk bir gol atıp maçı bitirmemiz gerekiyor. Aksi takdirde bizi şaşkınlığa uğratabilirler. Böyle olmaması için mücadele edeceğiz. Bu yıl kupa sevinci yaşamak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler