Colman'dan Teo'ya gönderme

Trabzonsporlu Gustavo Colman, Arjantin basınına Teofilo ile ilgili açıklamalarda bulundu.Colman, Teofilo’nun iyi bir insan olduğunu Trabzonspor’da oynadığı süre içerisinde de başarılı olduğunu söyledi.Arjantin’in Racing Club takımında forma giyen eski tak

Colman'dan Teo'ya gönderme

Trabzonsporlu Gustavo Colman, Arjantin basınına Teofilo ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Colman, Teofilo’nun iyi bir insan olduğunu Trabzonspor’da oynadığı süre içerisinde de başarılı olduğunu söyledi.

Arjantin’in Racing Club takımında forma giyen eski takım arkadaşı Teofilo Gutierrez ile ilgili Arjantin basınının sorularını yanıtlayan Colman, “Teo, çok sessiz ve mütevazı bir çocuktu. Evet, Türkiye’de dil gerçekten zor. Onların dili bize göre daha farklı. Ben bile halen daha konuşamıyorum doğru düzgün şekilde Türkçe’yi. Ama bu benim buradan gitmem veya gideceğim anlamına gelmez. Bu açıdan Teofilo’nun yaptığı doğru değildi" dedi.

Colman, Onur'dan Arjantin'e bahsetti... İkinci sayfaya geçiniz...



ONUR’UN GİTMESİ İYİ OLMADI
Teofilo’nun ardından Onur Recep Kıvrak’a ilişkin de önemli açıklamalarda bulunan Colman, Onur’un Trabzonspor ve Türkiye’nin en önemli oyuncularından biri olduğunu belirterek, “Onur, talihsiz bir kaza sonucu sakatlandı. Çok iyi bir kaleci gerçekten ve gitmesi de bizi üzdü. Ama diğer arkadaşımız Tolga Zengin de iyi” diye konuştu.

Colman, Trabzonspor’da mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler