Colman'dan açıklamalar

Trabzon'un Arjantinli yıldızı Colman konuştu. "Profesyonel kariyerimde şampiyonluk yok. Bunu Trabzon'da yaşamak istiyorum" dedi ve devleri kızdıracak şu sözleri sarfetti: Bence en büyük rakibimiz Bursaspor... Gustavo Colman... Bordo-Mavili forma altında ü

Colman'dan açıklamalar

Trabzon'un Arjantinli yıldızı Colman konuştu. "Profesyonel kariyerimde şampiyonluk yok. Bunu Trabzon'da yaşamak istiyorum" dedi ve devleri kızdıracak şu sözleri sarfetti: Bence en büyük rakibimiz Bursaspor...

 

Gustavo Colman... Bordo-Mavili forma altında üçüncü sezonunu geçiriyor... Belçika'nın Germinal Antwerp takımından Trabzonspor'a geldiği günden bu yana hep belli bir standartın üzerinde kaldı. Performansı bu sezon takımın yükselişiyle birlikte zirve yaptı.

 

Karadeniz Fırtınası'nın başarısında önemli katkı sağlayan isimlerin arasında yer alıyor. Arjantin'in Chacarita Juniors takımında başlayan profesyonel kariyerinde hiç şampiyonluk görmedi. Trabzonspor'da hedefe ilk kez bu kadar yaklaşmanın heyecanını yaşıyor ve "Şampiyonluk değil şampiyonluklar için buradayım" diyor...

 

'İKİNCİ YARI DAHA ZOR'

"Bu sezon çok önemli bir başarı yakaladık. Ligin ilk yarısını avantajlı bitirdik. En yakın rakibimizin 5 puan önündeyiz. Şu anda şampiyonluk yarışında en şanslı takım biziz. Ancak futbol her zaman sürprizlere açıktır. Sezonun bitimine daha 5 ay var. Biz zafere ulaşmak için en az ilk yarıdaki kadar çalışıp, o performansa ulaşmalıyız.

 

Ama biz bu kadar yakınken şampiyonluğu kimseye bırakmak istemiyoruz. Ligin ikinci yarısında çok daha çetin bir mücadelenin geçeceğini biliyoruz. İkinci yarı, ilk devreden çok daha zor olacak. Ama zoru başarmak bize daha büyük keyif verecek."

 

'FENER VE KARTAL'SIZ OLMAZ'

"Artık tüm maçlar çok önemli. Ancak ligin ikinci haftasında İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşma kritik bir mücadele olacak. Rakip kim olursa olsun, karşısınızdaki takımın iddiası bulunsun ya da bulunmasın herkes sahaya Trabzonspor'u yenmek için çıkacak. Biz bunun bilincindeyiz. Şampiyonluk yarışında bizden sonra en şanslı takım Bursaspor.

 

Geçen sezon önemli bir iş yapıp, şampiyon oldular. Artık daha tecrübeliler. Bize karşı en güçlü rakip olarak onları görüyorum. Tabi ki Fenerbahçe de işin içinde olacak. Zaten kaliteli olan kadrosunu 3 yeni isimle güçlendiren Beşiktaş'ı da unutmamak lazım. Onlar da yarışı forse edeceklerdir."

 

'TRABZON'DA HEP ÇOK MUTLUYDUM'

"Trabzonspor'da mutluyum ve hiçbir problemim yok. Hocamız Şenol Güneş ile mükemmel bir hava yakaladık. Buradan ayrılmayı düşünmüyorum. Kulübümle 2013 yılına kadar sözleşmem bulunuyor. Trabzonspor'a gelirken, kendime bazı hedefler koymuştum. Bunlardan biri şampiyonluk yaşamaktı. Şimdi buna çok yakınız.

 

Ancak ben Bordo-Mavili forma altında bir değil birçok şampiyonluk yaşamak istiyorum. Daha önce U17 Milli Takımı'nda oynadım. Arjantin Milli Takımı'nda oynamak her Arjantinli'nin olduğu benim de en büyük rüyam. Ancak sizin de bildiğiniz gibi bu çok zor. Yeni hocamız Batista'nın performansımı takip etmesini bekliyorum.

 

Galatasaray'ın yeni transfer Culio'yu çok tanımıyorum. Ama gündeminde olan bir diğer Arjantinli Formica'yı daha önce izleme fırsatı buldum. Çok teknik ve yetenekli bir futbolcu. Alınırsa büyük katkı sağlayacaktır”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler