Colman Es-es maçında var mı?

Galatasaray maçında sakatlanan ve bu nedenle geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor karşılaşmasında takımındaki yerini alamayan Colman, tedaviye olumlu cevap verdi... Riske edilmediği süreçte tedavisine devam edilen Arjantinli futbolcunun, 13. randevu olan Es

Colman Es-es maçında var mı?

Galatasaray maçında sakatlanan ve bu nedenle geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor karşılaşmasında takımındaki yerini alamayan Colman, tedaviye olumlu cevap verdi... Riske edilmediği süreçte tedavisine devam edilen Arjantinli futbolcunun, 13. randevu olan Eskişehirspor mücadelesine yetişeceği açıklandı. Son durum hakkında teknik heyeti de düzenli şekilde bilgilendirdiklerini vurgulayan sağlık kurulu başkanı Dr. İrfan Coşkun, “Colman da kendini iyi hissediyor. Artık kararı hocamız verecektir” ifadelerini kullandı.

Ceyhun cezalı durumda

Bursaspor maçında formasını Ceyhun’a emanet eden Tangocu’nun genç futbolcunun da cezalı durumda olması sebebiyle Avni Aker’de tekrar sahalara dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. Colman’ın en büyük arzusu ise bu sezon ilk kez golle buluşmak olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler