Colman: Ayrılmayı düşünmüyorum

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, bu sezon ilk sezonuna göre daha başarılı bir dönemi geride bıraktı. Colman, yabancı oyuncular içerisinde bu sezon 9 gol 8 asist ile en faydalısı oldu. Arjantinli oyuncu, geçen sezon ligi 5 golle tamamlamı

Colman: Ayrılmayı düşünmüyorum

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, bu sezon ilk sezonuna göre daha başarılı bir dönemi geride bıraktı. 

Colman, yabancı oyuncular içerisinde bu sezon 9 gol 8 asist ile en faydalısı oldu. Arjantinli oyuncu, geçen sezon ligi 5 golle tamamlamıştı. 

Colman, bu sezon Galatasaray karşılaşmalarında 3, Bursaspor, Antalyaspor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa, Ankaragücü ve Sivasspor maçında da 1'er gol kaydetti. Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 gol atan Arjantinli oyuncu, takımının Fenerbahçe'yi yenerek kupayı elde ettiği maçta da rakip fileleri havalandırmayı başarmıştı.
    
     -DEĞERİ DE İKİYE KATLADI- 
     
Avrupa'da oyuncuların bonservis bedellerini belirlemede etkili olan ve menajer şirketleri ile sürekli irtibat halinde olan 'transfermarkt' adlı internet sitesinde Gustavo Colman 5 milyon avroluk fiyatı ile takımın pahalı futbolcular sıralamasında ilk sırayı aldı. 

Trabzonspor'a 2,5 milyon avro bonservis bedeli ile gelen Arjantinli oyuncu, bonservis rakamını da ikiye katlamış oldu.
    
     -''AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYOR''-
    
     Colman, bu sezon geçen sezondan daha başarılı bir performans ortaya koymasına ilişkin olarak, ''Geçen yıl burayı tanımak, uyum süreci, yaşam biçimini tanımak zamanımı almıştı. Bu sezon onu tamamen atlattım. Bu sezon işimi kolaylaştıran şeylerden biri de merkezden ziyade orta sahanın solu ve sağında çizgiye yakın yerlerde, forvete yakın oynamam oldu. Bu sayede çok daha fazla gol attım, ismimi çok daha fazla duyurdum'' dedi. 

Colman, Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu ve bordo-mavili takımdan ayrılmayı düşünmediğini kaydetti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor