Colman attığı golü hediye etti

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon attığı ilk golü 3 hafta önce dünyaya gelen oğlu Valentino'ya hediye etti.Colman attığı penaltı golü sonrası gol sevincini takım arkadaşı Engin Baytar ile kutladı. Colman, b

Colman attığı golü hediye etti

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon attığı ilk golü 3 hafta önce dünyaya gelen oğlu Valentino'ya hediye etti.

Colman attığı penaltı golü sonrası gol sevincini takım arkadaşı Engin Baytar ile kutladı. Colman, bu sezonki ilk golünü kısa bir süre önce dünyaya gelen oğluna hediye ettiğini belirterek "Öncelikle kazandığımız için çok mutluyuz. Memnunuz. Zor geçen bir maçtı. Üç puan çıkardık. İlk onbeş dakika çok pozisyon bulduk. Neyse ki Umut bunlardan birini gole çevirdi. İyi mücadele eden bir rakip vardı karşımızda. İyi bir galibiyet aldığımıza inanıyorum" dedi.

Rakiplerinin iyi motive olarak Trabzon'a geldiğini kaydeden Colman "Buraya gelen rakipler daha bir motive oynuyorlar. Rakip takımların bu durumu iç sahadaki maçlarımızı zor bir hale getiriyor. Ligin ilk yarısı sonuna kadar kalan iki maçımızı da kazanarak ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor