''Çok önemli maçtan 3 puan aldık''

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta sahasında Kırşehirspor'u 2-1 yenen Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, çok önemli maçtan 3 puan almayı başardıklarını söyledi. Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmaya etkili başladıklarını belirterek, '

''Çok önemli maçtan 3 puan aldık''

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta sahasında Kırşehirspor'u 2-1 yenen Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, çok önemli maçtan 3 puan almayı başardıklarını söyledi. 

Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmaya etkili başladıklarını belirterek, ''Golü de erken bularak, rakibimiz karşısında 1-0 öne geçmeyi başardık. Oyunun genelinde kontrolü elimizde tuttuk. İkinci yarının başlarında ikinci golü bulduk. Daha sonra 2-0'ın vermiş olduğu rahatlıkla skoru korumaya çalışırken kalemizde bir gol gördük. Sonuçta bizim için çok önemli bu maçta 3 puan aldık. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı'' dedi. 

Kırşehirspor karşısında önceki maçlara nazaran daha iyi futbol sergileyemediklerini ifade eden Cinemre, ''Bu maçta rakibimize pozisyon vermedik. Önceki maçlarımızda daha iyi futbol oynamıştık ama bunu skora yansıtamamıştık. Artık önümüzde zorlu İstanbulspor deplasmanı var. Deplasmanda daha iyi oynayan bir takımız. Bu maçta güzel oyunumuzu skora yansıtarak galip gelmek istiyoruz'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor