''Çok iyi bir başlangıç yapacağız''

Bordo - mavili takımda geçtiğimiz sezon başarılı bir performans ortaya koyan Engin Baytar, yeni sezona çok iyi bir başlangıç yapmaya hazırlandıklarını söyledi. Engin, kamp döneminin çok verimli geçtiğini belirterek, "Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısına bak
''Çok iyi bir başlangıç yapacağız''

Bordo - mavili takımda geçtiğimiz sezon başarılı bir performans ortaya koyan Engin Baytar, yeni sezona çok iyi bir başlangıç yapmaya hazırlandıklarını söyledi. Engin, kamp döneminin çok verimli geçtiğini belirterek, "Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısına baktığınızda çok farklı bir Trabzonspor vardı. Herkes ilk yarıya oranla çok daha iyiydi. Şenol Güneş geldikten sonra hepimizin performansı yükselmişti. Geçen seneki kadroyu koruduk. Bir iki tane de yeni oyuncu aldık. İnşallah onlar bize, biz onlara uyum sağlarız. Geçen seneki arkadaşlık ve birlikteliğimizi daha yukarılara taşımak istiyoruz. Geçen sene kupa aldık, o yüzden bu sene önceliğimiz şampiyonluk olmalı. Bursaspor'u şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum. Seneye inşallah bir Anadolu takımı daha şampiyon olur o da biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Engin, takımdaki Trabzonlu futbolcu sayısının az olmasının üzücü olduğunu da ifade ederek, "Trabzonlu futbolcuların sahada az olmasının nedeni aslında futbolcuların kendilerinden kaynaklanıyor. Herkesin kendi elinde olan bir şey bu. Hoca iyi olan futbolcuyu kenarda oturtmaz. Ben iyi çalıştığıma ve dürüst olduğuma inanıyorum. Bütün yerli Trabzonlu futbolculara suç bulmak istemiyorum ama çoğu zaman hep kendimiz suçluyuzdur. Trabzonlu sayısının az oluşu üzücü ama diğer arkadaşlarım da yerli futbolcu gibi mücadelesini sürdürüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir