Çok güzel goller yedim!

F.Bahçe'li Volkan Demirel, kendisini dünya çapında bir kaleci olarak nitelendirirken, bugünlere gelmesinde Beşiktaşlı Rüştü Reçber'in de çok emeği olduğunu söyledi. milli kaleci kariyerinden iç dünyasına, evlilik hayatından kişiliğine kadar birçok konuda

Çok güzel goller yedim!

F.Bahçe'li Volkan Demirel, kendisini dünya çapında bir kaleci olarak nitelendirirken, bugünlere gelmesinde Beşiktaşlı Rüştü Reçber'in de çok emeği olduğunu söyledi. milli kaleci kariyerinden iç dünyasına, evlilik hayatından kişiliğine kadar birçok konuda özel açıklamalar yaptı. İşte Volkan Demirel'in dünyası:

MERT ve Ertuğrul'a özellikle benim yaptığım hataları yapmasınlar diye tavsiyeler veririm. Her şeyin başında çalışmak geliyor. Biraz çalışmak, biraz yetenek ve biraz da şans varsa her şey çok daha kolay. Kartal'da oynarken en çok anneme 'Fenerbahçe'nin kalesi bir gün benim olacak. Milli takım forması da giyeceğim' demiştim.
ONUR'U, Karcemarskas'ı, Hakan'ı ve Ufuk'u çok beğeniyorum. Rüştü ağabey idolümdür. Türk kalecilere güvenilmeli. Kalecinin takımın arkasında durduğu gibi kulüp de kalecinin arkasında durmalı. İki, üç sezon hatalarına göz yumulmalı. Kalecilik düşüp kalkarak öğreniliyor.

ÇOK GÜZEL GOLLER YEDİM!
BUGÜNE kadar çok güzel goller yedim. Bu golleri güzelleştirenlerden biri de çoğunda uçtuğum için bendim (gülüyor)! 'Volkan topa niye uçmuyorsun?' diye bana kızanlar olabiliyor. Bunun üzerine bana şarkı yazanlar bile oldu. 'O toplar gol olur mu? Kale böyle korunur mu? Volkan topa bir uçsan saçların bozulur mu?'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler