Çocuk Şube’den çocuklara jest

Çocuk Şube’den çocuklara anlamlı jest Çocuklara lideri izlettiler Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ile Emniyet Müdürü Feridun Boz’un birlikte yürüttüğü ‘Umut Yıldızı’ isimli proje kapsamında Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü bünyesindeki 9 ç

Çocuk Şube’den çocuklara jest

Çocuk Şube’den çocuklara anlamlı jest

 

Çocuklara lideri izlettiler

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ile Emniyet Müdürü Feridun Boz’un birlikte yürüttüğü ‘Umut Yıldızı’ isimli proje kapsamında Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü bünyesindeki 9 çocuğun eğitimi için verdikleri sözü yerine getirdiler.

 

Vali Kızılcık ile Emniyet Müdürü Boz  ‘Trabzonspor-K.Karabüsspor maçını izleyebilmeleri için çocuklara verdikleri sözü yerine getirine çocuklar kendilerine teşekkür ettiler.

 

Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Ender Türkyılmaz ile Müdür Yardımcısı Bahadır Barakalı Trabzonspor-K.Karabükspor maçında bir an yalnız bırakmayarak onlara eşlik ettiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor