Çinliler Trabzon maçını izleyecek

Tur Operatörlerinden Lui Haijuan ise ilk defa geldiği Türkiye'de, Doğu Karadeniz'in tabiatına ve kültürel varlıklarına hayran kaldığını söyledi. Karadeniz'in bu güzelliklerini Çin'de yapacakları çalışmalarla tanıtacaklarını belirten Lui Haijuan, "Çin'e dö

Çinliler Trabzon maçını izleyecek

Tur Operatörlerinden Lui Haijuan ise ilk defa geldiği Türkiye'de, Doğu Karadeniz'in tabiatına ve kültürel varlıklarına hayran kaldığını söyledi.

Karadeniz'in bu güzelliklerini Çin'de yapacakları çalışmalarla tanıtacaklarını belirten Lui Haijuan, "Çin'e döndükten sonra el broşürleriyle birlikte bir organizasyon düzenleyeceğiz. Türkiye ve Çin'in tarihsel dostluğu ve önemli özellikleri var. Her iki ülke de medeniyetler yuvası. Türk insanının yardımsever ve konukseverliğine burada tanık olduk. Yakında Çinlileri Karadeniz'de göreceksiniz" diye konuştu.

Trabzon'un Maçka ilçesindeki Sümela Manastırı'nı da ziyaret edecek olan tur operatörleri, ardından Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor ile Bursaspor arasında yapılacak maçı izleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler