Cinemre istikrarını sürdürüyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, play-off'a kalmak için 5 haftadır istikrar yakaladıklarını, Malatyaspor karşısında da bu istikrarı sürdürmek istediklerini sö

Cinemre istikrarını sürdürüyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, play-off'a kalmak için 5 haftadır istikrar yakaladıklarını, Malatyaspor karşısında da bu istikrarı sürdürmek istediklerini söyledi.

Cinemre, yaptığı açıklamada, rakipleri Malatyaspor'un grupta en son sırada yer aldığını belirterek, ''Hiçbir maç oynanmadan, mücadele etmeden kazanılmıyor. Malatyaspor daha önce bazı takımlardan puan aldı. Biz rakibimize karşı puan vermek istemiyoruz'' dedi.

Malatyaspor'un ligde hedefi kalmadığını ifade eden Cinemre, ''Rakip takımın futbolcuları istikballerini düşünerek bizlere karşı iyi mücadele edeceklerdir. Biz de rakibimize karşı önlemimizi aldık. Play-off'a kalmak için 5 haftadır bir istikrar yakaladık, bu istikrarımızı bu maçta da sürdürmek istiyoruz. Play-off yolunda bir çok takım rakibimiz, devre arasında yaptıkları transferlerle kadrolarını güçlendirdiler. Play-off'a kalmak belki zor gözüküyor, ama biz bunu başaracağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor