Cinemre gereken dersleri çıkardı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta dün sahasında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, maç bitti derken uzatma dakikalarında yedikleri gol ile galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.Cinemre, yaptığı açık

Cinemre gereken dersleri çıkardı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta dün sahasında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, maç bitti derken uzatma dakikalarında yedikleri gol ile galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Cinemre, yaptığı açıklamada, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor karşısında maçın başından sonuna kadar baskı kurduklarını belirterek, ''Karşılaşmaya iyi başladık. Gol bulmak için rakip kaleye yüklendik. Çok net gol pozisyonlar bulduk ve istediğimiz golü maçın ikinci yarısında bularak öne geçmeyi başardık'' dedi.

Golden sonra hem skoru korumak hem de ikinci golü bularak rahatlamak istediklerini ifade eden Cinemre, ''Maç bitti derken, uzatma dakikalarında yediğimiz gol ile galibiyeti kaçırdık. Kendi sahamızda çok önemli 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu maçtan gereken dersleri çıkarmalıyız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler