Cinemre: Aldığımız 1 puan da iyidir

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Tepecikspor ile golsüz berabere kalan Arsinspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, zorlu deplasmandan aldıkları 1 puanın kendileri için iyi olduğunu söyledi. Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tepecikspor'un

Cinemre: Aldığımız 1 puan da iyidir

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Tepecikspor ile golsüz berabere kalan Arsinspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, zorlu deplasmandan aldıkları 1 puanın kendileri için iyi olduğunu söyledi. 

Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tepecikspor'un iyi ve sahalarında puan kaybetmeyen bir takım olduğunu belirterek, ''Biz de ligde bizim üst sıramızdaki takımlara karşı iyi oynadık, bazılarını yendik bazıları ile de berabere kaldık. Tepecik deplasmanından da puan alacağımızı tahmin ediyorduk'' dedi. 

Rakipleri karşısında gol pozisyonları bulduklarını ifade eden Cinemre, ''Ancak girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik. Bu maçı kazansaydık ligde iyi bir konuma gelecektik. Yine de zorlu deplasmandan aldığımız 1 puan da bizim için iyi oldu, kötü olduğunu düşünmüyorum. Grupta yukarıdaki takımlar kazanamadı, aşağıdaki takımlarda kaybedince bize yaklaşamadılar. Bu haftayı kayıpla atlatmadığımızı düşünüyorum'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler