Cimnastik Merkezi ihale ediliyor

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nda kullanılacak Cimnastik Merkezi’nin inşaatına yakında başlanacak. Trabzon’un Faroz Mevkii’nde yapılacak merkez, 21 Haziran 2010 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilecek.İhale şartnamesine g

Cimnastik Merkezi ihale ediliyor

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nda kullanılacak Cimnastik Merkezi’nin inşaatına yakında başlanacak. Trabzon’un Faroz Mevkii’nde yapılacak merkez, 21 Haziran 2010 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilecek.

İhale şartnamesine göre 220 günde tamamlanacak cimnastik merkezinde 55 x 24 metre ebatlarında 2 antrenman salonu, 65 x 35 metre ebatlarında 4 tarafı tribünle ve 2 bin 500 seyirci kapasiteli yarışma salonu bulunuyor.

Cimnastik merkezine ilave olarak özel malzeme kullanılarak 80 metre uzunluğunda ve 6 metre yüksekliğinde sentetik kayak pisti ile 12 x 12 metre ebatlarında sentetik buz pisti de inşa edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler