Ceyhun ve Selçuk satılık değil

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray'ın Selçuk ve Ceyhun için kendilerine teklif yapacağı iddialarına karşı tepki gösterdi ve "Alacağımız oyuncuyu da, satacağımız oyuncuyu da kendimiz belirleriz. Her iki futbolcumuzu da satma gibi bi

Ceyhun ve Selçuk satılık değil

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray'ın Selçuk ve Ceyhun için kendilerine teklif yapacağı iddialarına karşı tepki gösterdi ve "Alacağımız oyuncuyu da, satacağımız oyuncuyu da kendimiz belirleriz. Her iki futbolcumuzu da satma gibi bir niyetimiz yok" dedi.


"ALACAĞIMIZ OYUNCUYU DA, SATACAĞIMIZ OYUNCUYU DA BİZ BELİRLERİZ"

Hacısalihoğlu, Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ın isimlerinin sürekli olarak Galatasaray'la anılmasına da tepki göstererek, "Trabzonspor'la sözleşmesi devam eden oyuncu hakkında kimse bir tasarrufta bulunamaz. Burası, 'Kargaspor' değil. Gazetelere yazıldığına göre, yok Galatasaray bize takasta vereceği oyuncuları belirlemiş, yok biz de kabul edecekmişiz. Biz alacağımız oyuncuyu da, satacağımız oyuncuyu da kendimiz belirleriz. Kendi takımlarında oynayamayan, satılacak oyuncuları bize yazıyorlar. İki futbolcumuzu satma gibi bir niyetimiz yok. Bu haberleri yazanlar, olayın biraz da olsun doğruluk ve gerçekleşebilirlik payına baksın. Burası Trabzonspor, her hangi bir kulüp değil" dedi.

Hacısalihoğlu, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Vederson'la ise henüz görüşmediklerini ancak futbolcunun transfer gündemlerinde yer aldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor