Ceyhun Trabzon'da kalacak mı!

Trabzonsporlu Ceyhun Gülselam'ın menajeri Alpaslan Kayabunar, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek futbolcunun, bordo mavili kulüple anlaşma sağlayamadığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi..Alpaslan Kayabunar, Best FM'den Özkan Öztürk’ün hazırlayıp

Ceyhun Trabzon'da kalacak mı!

Trabzonsporlu Ceyhun Gülselam'ın menajeri Alpaslan Kayabunar, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek futbolcunun, bordo mavili kulüple anlaşma sağlayamadığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi..

Alpaslan Kayabunar, Best FM'den Özkan Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu “Futbol Vadisi” programında, Trabzonspor'la görüşmelerin devam ettiğini ve sözleşmede bazı eksiklikler olduğunu belirterek; "Sözleşmede ufak tefek bazı özel maddeler var. Biz bu maddelerin daha açık olmasını istiyoruz. Bu eksikliklerin giderilmesi için bir süreye ihtiyacımız olduğunu söyledik ve bekliyoruz" dedi.

"İlk hedef Trabzonspor"

Ceyhun’un futbol kariyerine Trabzonspor’da mutlu bir şekilde devam ettiğini belirten Alpaslan Kayabunar, "Ceyhun’un ilk hedefi Trabzonspor'da forma giymek, ikincisi ise Milli Takım'da oynamaktır. İleride de tabi ki Avrupa'ya gitmek istiyor. Ama öncelik olarak Trabzonspor ve Milli Takım geliyor" şeklinde konuştu.

"Tepkiler Ceyhun’u üzdü"

Ceyhun Gülselam’ın Trabzon camiasında sevilen bir futbolcu olduğunu ve Trabzonspor'a kendi isteyerek Ersun Yanal zamanında geldiğini hatırlatan Kayabunar, Ceyhun’un ligde son oynanan Gençlerbirliği maçında gol kaçırdığı için taraftar tarafından protesto edilmesini “Genç bir oyuncunun bir maç kötü oynamasını normal kabul etmek gerekir. Çünkü Ceyhun sorunsuz bir futbolcu. Bütün hocaların sevdiği karakterde bir oyuncudur. Seyirci tarafından ıslıklanmak tabi ki Ceyhun'u üzmüştür. Fakat taraftarın tepkisi yanlış ve yersizdir” şeklinde değerlendirdi.

"Opsiyon hakkı Trabzonspor’da

Kayabunar, adı zaman zaman farklı kulüplerle anılan Ceyhun’un Trabzonspor'la sözleşmesi devam eden bir oyuncu olduğunu ve opsiyonu uzatma hakkının Trabzonspor’da bulunduğunun altını çizerek; “Ceyhun, Trabzon'un başarısı için çalışan ve kariyerini buna göre planlayan biridir. Şu an Trabzonspor dışında herhangi bir kulüple görüşme gibi bir durum söz konusu değil” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor