Ceyhun istedi karar Güneş'te
A Milli Takım'a çağırılmasına rağmen Almanya ve Azerbaycan maçlarında forma giymeyen Ceyhun Gülselam, Kasımpaşa maçında görev bekliyor. Bu sezon sadece 2 maça ilk 11'de başlayan genç oyuncu, "Yedekte beklemeyi sorun etmiyorum ama herkes gibi ben de oynama
Yayınlanma:
A Milli Takım'a çağırılmasına rağmen Almanya ve Azerbaycan maçlarında forma giymeyen Ceyhun Gülselam, Kasımpaşa maçında görev bekliyor. Bu sezon sadece 2 maça ilk 11'de başlayan genç oyuncu, "Yedekte beklemeyi sorun etmiyorum ama herkes gibi ben de oynamak istiyorum" ifadesini kullandı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor

