Ceyhun Eriş yeni takımında!

Bank Asya 1. Lig'deki Denizlispor, Sivasspor'da oynayan 34 yaşındaki Ceyhun Eriş'i transfer etti. İkinci yarıda puan kayıplarının ardından yedinci sıraya kadar gerileyen Yeşil-Siyahlı kulüp, kadrosunu güçlendirerek bu yıl Süper Lig'e çıkmak istiyor.  Ceyh

Ceyhun Eriş yeni takımında!

Bank Asya 1. Lig'deki Denizlispor, Sivasspor'da oynayan 34 yaşındaki Ceyhun Eriş'i transfer etti. İkinci yarıda puan kayıplarının ardından yedinci sıraya kadar gerileyen Yeşil-Siyahlı kulüp, kadrosunu güçlendirerek bu yıl Süper Lig'e çıkmak istiyor.

 

Ceyhun Trabzonspor ve Fenerbahçe gibi büyük takımlarda top koşturduktan sonra en son Sivasspor'da oynuyordu. Kulüp binasında düzenlenen törende kendisini Denizlisporlu yapan imzayı atan Ceyhun Eriş, Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren takıma elinden geleni değil, her şeyini vermeye çalışacağını söyledi. Denizlispor Asbaşkanı Ali Degirmenci ise Eriş'in kendini ispatlamış bir futbolcu olduğunu ve takıma büyük katkı sağlayacağını belirtti.

 

Gazetecilerin, Hamza Hamzaoğlu'nun istifasıyla boşalan teknik direktörlüğe kimin getirileceği sorusu üzerine Değirmenci, Hamzaoğlu'yla sözleşmenin henüz resmen feshedilmediği, feshin ardından hoca arayışlarına başlayacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor