Ceyhun Eriş Sivasspor'da

Tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı bildirildi.Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da forma giyen ve geçen sezonun devre arasında İsveç 2'inci Lig takımlarından Assyriska FF ile anlaşarak futbol hayatını yurtdışında sürdüre
Ceyhun Eriş Sivasspor'da

Tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da forma giyen ve geçen sezonun devre arasında İsveç 2'inci Lig takımlarından Assyriska FF ile anlaşarak futbol hayatını yurtdışında sürdüren tecrübeli oyuncu yeni sezonda kırmızı-beyazlı forma ile mücadele edecek.

Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın takımda görmeyi istediği Ceyhun ile görüşüldüğü ve her konuda anlaşma sağlandığı bildirildi.

Bakkal'ın Ceyhun'a yeni sezonda görev vermek istemesi üzerine harekete geçen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Ceyhun ile bir görüşme yaptığı ve prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.

Orta sahadaki 10 numara ihtiyacını Ceyhun ile kapatmanın hesaplarını yapan Sivasspor yönetimi, bu oyuncuya imza attırarak dış transferde Mehmet Nas'dan sonra ikinci oyuncu ile anlaşmış olacak.

Yiğidolar geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde de Ceyhun'u almak istemiş ancak bonservis problemi nedeni ile kulübüyle anlaşamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.