Çebi: Trabzonspor çok yol katetmiş

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, maçın ardından açıklamalarda bulundu

Çebi: Trabzonspor çok yol katetmiş
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor maçının ardından mücadeleyi değerlendirdi.

Siyah beyazlı yönetici şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş için bu 3 puan önemliydi ama yine söylüyorum matematiksel olarak bu iş bitmiş değil. Gördüğünüz gibi çetin rakiplerle top oynuyorsunuz. Başarısız olduğunuz taktirde herşeyi kaybedebilirsiniz. Ayrıca bugün burada spor severler müthiş bir maç seyrettiler. Trabzonspor bizim kardeş takımımız. Çok başarılıydılar. İlk devreye göre son derece başarılı bir takım var. Trabzonspor'u izlediğiniz zaman görüyorsunuz. 

"Oğlumuz Olcay burada"

Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Çok yol katetmişler. Oğlumuz Olcay Şahan da burada. Çok iyi oynuyor. Onu böyle görmek çok keyif veriyor bizlere. Trabzonspor'un Avrupa kulaparına katılabilmesini gerçekten çok isterim. iyi bir takım olmuş. İnşallah onlar da bundan sonraki maçlarında daha iyi sonuçlarla ikincilik, üçüncülük allah nasip ederse alırlar. Çünkü bunu hak ediyorlar. İyi oynuyorlar"

"Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum. Bana göre ortalamanın üzerinde bir maç yönetti. Çok hata yapmadı. Tartışılacak çok büyük pozisyon hatası olduğunu düşünmüyorum."

"Şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyetti. Çok anlamlı bir galibiyet oldu. Atiba'nın ki ilginç bir gol oldu. Santrafor değil ancak çalışmasının karşılığını böyle goller ile alıyor."

Teknik direktör Şenol Güneş'in ismini taşıyan bir statta galip gelmeniz sizin açınızdan ne anlam taşıyor?" şeklindeki soruya Çebi, "Ben bir Beşiktaş yöneticisi olarak tabii ki galibiyetten mutluyum. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç olduğunu biliyoruz. Burada kazanılan bu maç Beşiktaş camiası ve benim için çok anlamlı." cevabını verdi. 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler