Çarşılıların hedefi 61 bin taraftar

Beşiktaşlılar, Olimpiyat Stadı'na 61 bin kişi toplayan Trabzonspor'u geçebilecek mi? Rakamlar çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaklarını, bordo mavililerin diline düşebileceklerini gösteriyor. Beşiktaş taraftarı İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında şov

Çarşılıların hedefi 61 bin taraftar

Beşiktaşlılar, Olimpiyat Stadı'na 61 bin kişi toplayan Trabzonspor'u geçebilecek mi? Rakamlar çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaklarını, bordo mavililerin diline düşebileceklerini gösteriyor.

 

Beşiktaş taraftarı İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında şov yapmak istedi ama hevesleri kursaklarında kalmak üzere!

 

İnternet sitelerinde organize olan Beşiktaşlılar Olimpiyat Stadı'na akın edip, Olimpiyat Stadı'nın tribün rekorunu kırmak için harekete geçti, kampanya büyük ilgi gördü. Ancak Trabzonspor'un bu sezon 61 bin kişi topladığı stadyumda bu rekoru kırmak o kadar kolay değildi! Çünkü sanaldaki ilgi büyük olsa da, gerçekte icraat yoktu! Rakamlar da siyah beyazlıların bu hedefi başaramayacağını gösteriyor.

 

Siyah beyazlı taraftarların henüz 5 bin civarında bilet satın aldığı, maç saatine kadar ise bu rakamın en çok 15 bine yükseleceği tahmin ediliyor. Eğer bir mucize olmazsa Trabzon'a yetişmesi çok zor olan Beşiktaşlılar'ın sanal alemde ezeli rakiplerinin diline düşmesi de olası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler