Carlos artık tehditlere dayanamadı

Corinthians'la sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Roberto Carlos, sürpriz bir şekilde Rusya'ya transfer oldu. Rus takımı Anzhi Makhachkala kulübü tecrübeli oyuncu ile 2 yıllığına 10 milyon euroluk'luk kontrat imzaladı. Roberto Carlos, geçen günlerde

Carlos artık tehditlere dayanamadı

Corinthians'la sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Roberto Carlos, sürpriz bir şekilde Rusya'ya transfer oldu. Rus takımı Anzhi Makhachkala kulübü tecrübeli oyuncu ile 2 yıllığına 10 milyon euroluk'luk kontrat imzaladı.

 

Roberto Carlos, geçen günlerde Brezilya basınına ayrılık sinyallerini vermişti. Roberto Carlos, taraftarlardan tehditler aldığını iddia etmişti. O zaman Lancenet'e gazetesine konuşan Carlos, "Lig şampiyonluğunun gitmesinden sonra tepkiler başladı. Libertadores Kupası'ndan elenmemizle bu tepkiler yerini tehditlere bıraktı. Ailemin tehlike altında olduğunu düşünüyorum. Bu şartlar altında takımda kalmam imkansız. Ayrılmayı ciddi anlamda düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

Roberto Carlos, Fenerbahçe'de 2007-2010 yılları arası top koşturmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler