Çalımbay'ın Trabzon'da istediği Pazdan Süper Lig ekibinde

Rıza Çalımbay Trabzonspor'dayken onu istemişti, Ankaragücü alıyor

Çalımbay'ın Trabzon'da istediği Pazdan Süper Lig ekibinde

Trabzonspor'da eski teknik direktör Rıza Çalımbay'ın ısrarla istediği isimlerden biri olan Micheal Pazdan'ın Türkiye macerası bir yıl gecikmeli olrak başka bir takımda başlamak üzere...

Ocak döneminde henüz transfer yapamayan ve birçok oyuncusuyla yollarını ayırmak zorunda kalan Ankaragücü Polonyalıu stoper Pazdan'ı Türkiye'ye getiriyor. Pazdan'ın kulübü  Legia Varşova , Polonyalı savunma oyuncusunun Ankara’ya doğru yola çıktığını ve başkent ekibi için sağlık kontrollerinden geçeceğini duyurdu.

Legia Varşova kulübü, deneyimli savunmacı Pazdan’a transfer görüşmeleri için izin verildiğini ve oyuncunun Ankaragücü için sağlık kontrollerinden geçmek üzere başkente doğru yola çıktığını duyurdu.

Polonya basınında yer alan haberlere göre transfere Unidos Menajerlik Şirketi aracılık ediyor. Pazar günü şehre gelmesi beklenen oyuncu ile 1.5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Bu sezon 7 maçta forma giyen 1987 doğumlu oyuncu, 1 gollük bir performans sergiledi.

Deneyimli oyuncunun adı geçmiş dönemde birçok Süper Lig ekibiyle anılıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor