Çalımbay 15'lik çocuğu oynattı'

 Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç sonrasında yaptığı açıklamada, ligin son maçını oynamanın her 2 takım için de zor olduğunu, maçta uzun süre oynamayan futbolculara yer verdiğini, bu futbolcuların fırsatı iyi değerlendirdiğini söyledi.İyi

Çalımbay 15'lik çocuğu oynattı'

 

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç sonrasında yaptığı açıklamada, ligin son maçını oynamanın her 2 takım için de zor olduğunu, maçta uzun süre oynamayan futbolculara yer verdiğini, bu futbolcuların fırsatı iyi değerlendirdiğini söyledi.

İyi futbolcular arasında Nuri'nin bulunduğunu kaydeden Çalımbay, ''15 yaşındaki futbolcum Nuri'yi maçta oynattım. Bu belki de Türkiye'de ilktir Futbolcularım  maçın başından sonuna kadar iyi mücadele etti.Oyundan  düşmeyerek galip gelmesini bildiler'' dedi.

Genç futbolcu Nuri Aydın ise maçta çok heyecanlandığını, ancak takım arkadaşlarının büyük desteğiyle bu heyecanını kısa sürede yendiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor