Cale Trabzon'dan gitmek istiyor

Trabzonspor'un Hırvat oyuncusu Hrvoje Cale'nin takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Cale'nin, menajerinin kızı olan nişanlısının Türkiye'de yaşamak istemediği ve bu nedenle de bu futbolcunun takımdan ayrılmak istediği kaydedildi. Alman kulüplerinin isted

Cale Trabzon'dan gitmek istiyor

Trabzonspor'un Hırvat oyuncusu Hrvoje Cale'nin takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Cale'nin, menajerinin kızı olan nişanlısının Türkiye'de yaşamak istemediği ve bu nedenle de bu futbolcunun takımdan ayrılmak istediği kaydedildi.

Alman kulüplerinin istediği iddia edilen Cale konusunda şu ana dek resmi bir teklif gelmediği, ancak bordo-mavili kulübün menfaatleri doğrultusunda iyi bir teklif gelmesi halinde bunun değerlendirebileceği belirtildi.

 Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş'in, sol kanat oyuncusu Drago Gabriç'in kiralık olarak verilebileceğini yönetim kuruluna ilettiği bildirildi.

Talep gelmesi halinde bu futbolcunun 1 yıl başka kulüpte kiralık olarak oynamasına olumlu bakıldığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler