Çağlar Birinci Galatasaray'da

A Milli Takım'la birlikte Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) bulunan milli futbolcu Çağlar Birinci'nin transferi konusunda bir süredir görüşme halinde olan Denizlispor ve Galatasaray kulüpleri bugün anlaşmaya vardı. Konuyla ilgili olarak İHA'ya açıklam

Çağlar Birinci Galatasaray'da

A Milli Takım'la birlikte Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) bulunan milli futbolcu Çağlar Birinci'nin transferi konusunda bir süredir görüşme halinde olan Denizlispor ve Galatasaray kulüpleri bugün anlaşmaya vardı. Konuyla ilgili olarak İHA'ya açıklamalarda bulunan Denizlispor Başkanı Ali İpek, Çağlar'ı Galatasaray'a verdiklerini belirterek bunun karşılığında Galatasaray'dan genç futbolcular Semih, Murat, Erhan Şentürk ve Orduspor'da kiralık olarak forma giyen Serdar Eyilik ile birlikte bir miktar
para aldıklarını söyledi.

Denizlispor'la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunana Çağlar, 3 sezon önce Bakırköyspor'dan Denizlispor'a transfer olmuş ve bir süre Denizli Belediyespor ile İstanbulspor'da kiralık olarak forma giymişti.

Savunmanın solunda görev yapan ve son yıllarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Trabzon doğumlu 24 yaşındaki Çağlar, Trabzonspor altyapısından yetişmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor