Ç. Rizespor'da Adu bilmecesi

BANK Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'la sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşarak bir anda dünya medyasının ilgi odağı olan Gana asıllı ABD'li milli futbolcu Freddy Adu forma şansı bekliyor.Önceki hafta "Daha ne olduğu belli değil" diyen teknik

Ç. Rizespor'da Adu bilmecesi

BANK Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'la sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşarak bir anda dünya medyasının ilgi odağı olan Gana asıllı ABD'li milli futbolcu Freddy Adu forma şansı bekliyor.

Önceki hafta "Daha ne olduğu belli değil" diyen teknik direktör Ümit Kayıhan, henüz hazır olmadığını belirttiği Adu için, "Şu anda oynattığımız takdirde maçları 10 kişi oynarız" dedi.

RİZELİLER ADU'YU İZLEMEK İÇİN SABIRSIZLANIYOR

Rizeliler, Çaykur Rizespor'a transferi ile dünya medyasının yeniden ilgi odağı haline gelen Freddy Adu'nun forma giyeceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Takıma dahil olduğu sürede geçen iki haftada teknik heyet tarafından hazır olmadığı gerekçesiyle ilk 18'e dahi alınmayan Adu'nun Orduspor maçı kadrosuna da dahil edilmeyeceği belirtildi. Bir an önce forma giymek ve kalitesini göstermek istediğini ifade eden Adu'nun bir süre daha forma şansı bekleyeceği belirtiliyor.

Sahasında Denizlispor'a 1-0 mağlup olduğu maç sonrası Adu' nun neden kadroya alınmadığı yönündeki soruya "Daha ne olduğu belli değil" cevabı veren teknik direktör Ümit Kayıhan'ın Orduspor maçı öncesi sorulan bu yöndeki aynı soruya, "Adu henüz hazır değil. Şu anda oynattığımız takdirde maçları 10 kişi oynarız. Adu'nun maç temposuna ihtiyacı var. Bunun için yapacağımız çalışmalarla o da çok iyi konuma gelecek" dedi.

ORDUSPOR'LA 6 PUANLIK MAÇA ÇIKACAĞIZ

Hafta sonu sahasında konuk edeceği Orduspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ümit Kayıhan, ligde her takımın birbirinden puan alabilecek durumda olduğunu belirterek, "Ligin onuncusu ile lideri arasında şampiyonluk yarışı devam ediyor. Bu nedenle Orduspor maçı 6 puan değerinde zor bir maç. Ligde yenip üzerlerine çıkmak istiyoruz. Futbolcularla hafta boyunca maçın önemiyle ilgili konuşacağım. Bazı maçlar vardır, değeri ve önemi çok fazladır. Orduspor maçı da çok yüksek değerde. Futbolcularımız bunun bilincinde. Hafta boyunca hazırlıklarımız 'Kazanmak, kazanmak, kazanmak' üzerine olacak" diye konuştu.

Bu arada yapılan antrenmana sakatlıkları devam eden Clement ile Theo Weeks katılmadı. Yeşil mavili ekip, düz koşu ve dar alanda kısa pas çalışması sonrası kondisyon antrenmanı yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor