Büyüyle şampiyonluk! Dava ettiler...

Yeşil sahalarda büyü yapıldığı ile ilgili zaman zaman çeşitli haberler ortaya çıkar. Son olarak bu konu ile ilgili gündemi sarsan bir haber Portekiz'den geldi!

Büyüyle şampiyonluk! Dava ettiler...

Portekiz Ligi'nin iki ezeli rakibi Porto ve Benfica bu kez yeşil sahada değil saha dışında yaşanan sıradışı bir olayla karşı karşıya geldi.

Porto Kulübü, Benfica'nın geçen sezon şampiyon olabilmek için büyücülere 75 bin Euro harcandığını iddia etmekle kalmadı bunu kanıtlayan maillere eriştiklerini açıkladı.

Bu durumu yargıya ilettiklerini açıklayan Porto Kulübü, ellerindeki tüm belgeleri paylaşmaya hazır olduklarını ve adaletin sağlanması için her türlü yardımı yapacaklarını belirtti.

Porto'nun iletişimden sorumlu yöneticisi Francisco J. Marques katıldığı bir televizyon programında bu mesajları dile getirirken, 'Bu Portekiz futbol tarihinin en büyük skandalıdır' ifadelerini kullandı.

İddialara göre ligde şampiyonluk için 75 bin Euro harcayan Benfica diğer büyü hizmetleri için de şu miktarları ödedi; Süper Kupa zaferi için 5 bin Euro, Şampiyonlar Ligi grup maçlarındaki her galibiyet için 10 bin Euro. (Hürriyet)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler