"Büyüküğümüzü herkes gördü"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki taraftar coşkusuna hayran kaldığını belirterek, " Herkes büyüklüğümüzü gördü. Şampiyonluğu ise sadece temenni ediyoruz" dedi. Spor Toto Süper Ligi'nin 16. haftasında İstanbul Büyü

"Büyüküğümüzü herkes gördü"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki taraftar coşkusuna hayran kaldığını belirterek, " Herkes büyüklüğümüzü gördü. Şampiyonluğu ise sadece temenni ediyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 16. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 3 - 1 mağlup ederek sezonun ilk yarısını zirvede bitirmeyi garantileyen Trabzonspor'da başkan Sadri Şener'in keyfi yerinde. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan ve teknik heyet ile futbolcuları tebrik eden Başkan Şener, asıl alkışı ise taraftarın hak ettiğini söyledi. Şener, taraftarların takıma olan bağlılığının inanılmaz olduğunu vurgulayarak, "Büyüklük sözle olunmuyor. Doldurabilirsek o stadı biz doldururuz demiştik. Bunu da yaptık. Herkes büyüklüğümüzü gördü. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

KONGRE İÇİN TEK ADAY SADRİ ŞENER

Şampiyonluktan bahsetmek için henüz erken olduğunu da belirten Şener, "Şu anda sadece şampiyonluğu temenni ediyoruz. Ama bunu başarabileceğimize de inanıyoruz. Hocamızın takıma olan inancı, bizimde onlara olan inancımız tam. İyi bir kenetlenme örneği gösteriyoruz. Umarım bu birlikteliğimizi sezonun son maçına kadar sürdürürüz" diye konuştu. Bu arada Şener, hafta sonu yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi erkenden Trabzon'a gelerek kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yapacak. Kongre öncesi şu anda mevcut başkan Sadri Şener, dışında aday bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor