Büyükşehir Belediyesporda hedef Tokyo Olimpiyatları

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü yetiştirdiği sporcularla Trabzon ve ülke sporuna önemli katkılar sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesporda hedef Tokyo Olimpiyatları

Bazı branşlarda milli takımlarda da görev yapan 15 tecrübeli antrenör ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor, başarı çıtasını daha da yukarılara çıkartarak 2020 yılında Tokyo’da yapılacak olimpiyatlarda ülkemize madalyalar kazandırmayı hedefliyor.

 

Boks, karate, tekvando, güreş, judo, yüzme, tenis, kick-boks ve atletizm olmak üzere 9 kategoride çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor, 2017 yılında ulusal ve uluslararası turnuvalarda birçok şampiyonluklar ve dereceler elde etmeyi başardı.
 
Trabzon’un bir spor kenti olduğuna dikkat çeken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçoğlu, Trabzon’un sporda var olan misyonunu daha da yukarılara çıkarmak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Başarılı sporcular yetiştirerek Trabzon ve ülke sporuna önemli katkılar sağlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesporun gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda aldığı başarılı sonuçlarla gurur duyduklarını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, spora ve sporcuya desteklerini bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi. Belediyespor yöneticilerini, antrenörlerini ve sporcularını başarılı çalışmalarından ötürü kutlayan Başkan Gümrükçüoğlu, ellerindeki imkânlar ölçüsünde desteklerini sürdürmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir de bütün kategorilerde başarılı olmak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “Sporcularımız gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda önemli başarılar alıyorlar. İnşallah 2020 yılında Tokyo’da yapılacak olimpiyatlarda da kulübümüz sporcularından madalyalar bekliyoruz. Çalışmalarımızın buna göre sürdürüyoruz. Antrenörlerimiz ve sporcularımızın bunu yapabileceklerine inanıyorum. Bizlere her zaman destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.  
 
 Büyükşehir Belediyesporda hedef Tokyo Olimpiyatları
Büyükşehir Belediyesporda hedef Tokyo Olimpiyatları
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler