Büyük müsabaka için geri sayım

Tarihe tanıklık etmeye hazır mısınız? Türk boks tarihinde ilk kez yaşanacak olan Dünya Şampiyonası öncesinde, iki rakip ilk kez göz göze gelecek. Ülkemizin gururu Selçuk Aydın ve Kanada'dan gelen rakibi Ionut Dan Ion maç öncesi soruları yanıtlayacak.Bugün

Büyük müsabaka için geri sayım

Tarihe tanıklık etmeye hazır mısınız? Türk boks tarihinde ilk kez yaşanacak olan Dünya Şampiyonası öncesinde, iki rakip ilk kez göz göze gelecek.

Ülkemizin gururu Selçuk Aydın ve Kanada'dan gelen rakibi Ionut Dan Ion maç öncesi soruları yanıtlayacak.

Bugün 04 Haziran Cuma Günü, iki sporcu saat 11.00’da tartıya çıkacak.

Öte yandan Trabzonspor Kulübü Trabzonlu boksör Selçuk Aydın’a başarılar diledi.

Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi.:

“Profesyonel boksta Kıtalararası ve Avrupa şampiyonluğu kemerlerini elinde bulunduran Trabzonlu ve Trabzonsporlu boksör Selçuk Aydın'a, yarın (cumartesi) İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Rumen asıllı Lonut Dan Lon ile yapacağı müsabakada başarılar dileriz.

Boksörümüz bu karşılaşmayı kazanması durumunda Türk tarihinde bir ilke imza atarak dünya şampiyonluğunu kazanmış olacak. Dünya Boks Konseyi'nin (WBC) sıralamasında ikinciliğe yükselmiş olan Selçuk Aydın`ın yarın İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacağı karşılaşmanın biletleri Biletix`te satışa sunuldu”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor