Bursaspor'un hocası Trabzonspor maçını anlattı!

Bursaspor'un hocası Mustafa Er, Trabzonspor maçının öncesini ve maçı anlattı

Bursaspor'un hocası Trabzonspor maçını anlattı!
Ligin 33. haftasında Gençlerbirliği’ne evinde 2-1 yenilince teknik direktör Adnan Örnek'in istifa etmesinin ardından son maçta Bursaspor’un başında Trabzonspor'a karşı sahaya çıkan Mustafa Er, zorlu maçı ve yeşil-beyazlı takımın ligde
kalışını anlattı

İşte Er'in açıklamaları;

Başkan ve yönetim kurulu bize inandı, güvendi ve bu görevi verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Oyuncularla yaptığımız toplantıda kendilerine ilk söylediğim şey; '1 haftalık süre var. Bizim en önemli şeyimiz, mental, psikolojiydi. Duygu olarak ayağa kalkmamız gerekiyordu.' oldu.

“TAKIMIMA İNANIYORDUM”

Trabzonspor maçı öncesinde takımı Ordu'ya götürme kararı aldık ve burada yaptığımız kamp çok verimli geçti. Takım halinde Ordu'da ayağa kalktık. Takımıma inanıyordum. Oyuncuların gözlerinde o ışığı gördük. Biz sadece kendi
maçımıza odaklanacaktık. Rize maçının kesinlikle konuşulmasını yasakladık. Hocalar, futbolcular, personele 'Devre arasında girdiğimizde bile kimse Rize maçını sormayacak. Biz maçımızı kazacağız ve ligde kalacağız. Rize'nin ne yaptığının hiçbir önemi yoktu bizim için' dedik. Kimse de Rize maçını sormadı. Allah'a şükür kazandık.

“OYUNDAN DÜŞECEKLERİNİ BEKLİYORDUK”

Hem Trabzonspor’un, hem de Rizespor ile karşılaşan Aytemiz Alanyaspor'un ligde hiçbir iddiaları kalmamıştı. Oyuncular tatil moduna giriyorlar. Ama bizim tatil modumuz yoktu. 90 dakika aynı ciddiyet, potansiyelle, konsantrasyonla devam etmemiz gerekiyordu. Trabzonspor'un oyundan düşeceğini bekliyorduk ve nitekim de öyle oldu. Ona göre bir strateji belirlemiştik. Hak ederek kazandık" 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler