Bursaspor'un hocası Er: Bahsedilen kulüp Trabzon, yapmayın!

Bursaspor'un hocası Er çarpıcı açıklamalar yaptı

Bursaspor'un hocası Er: Bahsedilen kulüp Trabzon, yapmayın!
Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederek ligde kalan Bursaspor'da büyük bir sevinç yaşanıyor. Yeşil beyazlı ekibin başında tarihi 90 dakikaya çıkan ve maçı kazanarak Bursaspor'u ligde tutan Mustafa Er, şike iddialarına sert yanıt verdi.

Trabzonspor'un şike yapmasının olacak şey olmadığını söyleyen Er " Böyle şeyler olur mu? Bahsedilen kulüp Trabzonspor yapmayın. Trabzonspor'dan bahsediyoruz. Herkes kendi göbeğinden kesilir." dedi.

Rize son 5 maçta 4 galibiyeti nasıl aldı?

Söylenenlerin doğru olmadığını söyleyen Er " O zaman ben de çıkıp diyebilirim Rizespor 29 haftada 6 maç kazandı. Son 5 maçta nasıl 4 maç kazandı? Bunlar doğru şeyler değil. Biz şunu biliyorduk. Trabzonspor istekli başlayacak ama tatil modunda. Trabzonspor gerçek 11'iyle oynadı. Ben de 15 yıl futbol oynadım, bu tarz maçlarda oyuncuların bavulu soyunma odasındadır. Ama bizim bavulumuz yoktu orada. Biz kazanmaya gittik ve bütün stratejimizi ona göre yaptık. Böyle şeylerin çok ucuz olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor için böyle şeyler yakışmıyor, Trabzonspor da Türkiye'nin büyük kulüplerinden. " ifadelerini kullandı.

Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler