Bursasporlu yöneticiye gönderme; "Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin"

İlk karşılaşmanın ardından Trabzonspor’u eleştiren Bursasporlu yöneticinin gelinen noktada ne diyeceği merak konusu.

Bursasporlu yöneticiye gönderme; "Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin"

Haber61 - Spor Servisi - Süper Lig’de küme düşme hattında durum iyice kızışırken Adanaspor ve Gaziantepspor’un ardından küme düşecek 3. Takım gelecek hafta oynanacak karşılaşmalarla belli olacak.


Küme düşme hattında bulunan Bursaspor ise ligin son haftasında Medicalpark Arena’da Trabzonspor ile karşılaşacak. Trabzonspor’un Bursaspor’u mağlup etmesi durumunda Çaykur Rizespor’un kümede kalma şansı doğacak.

Bursaspor’un kümede kalmak için Trabzonspor’dan puan alması gerekiyor. Durum böyle olunca Trabzonsporlu taraftarlar Bursasporlu yöneticinin Süper ligin ikinci yarısının başında oynanan Trabzonspor karşılaşması sonrasında bordo mavilileri eleştirdiği sözleri sosyal medyadan paylaştı.

“NE OLDUM DEĞİL NE OLACAĞIM DİYECEKSİN”

Süper Ligin ikinci yarısının ilk maçında Trabzonspor’un Bursaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu Trabzonspor’u eleştirerek, "Trabzonspor daha yeni 27 puanı aldı havalara uçuyor, biz bu puana kaç hafta önce ulaştık.” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler sonrasında Trabzonsporlu taraftarlar “ne oldum değil ne olacağım” diyeceksin diyerek Bursasporlu yöneticiye göndermede bulundu. Bursasporlu yönetici Ademoğlu’nun ise karşılaşma öncesinde ne diyeceği merak konusu oldu.

Ali Ademoğlu şu ifadeleri kullanmıştı;

"Sezon başı hedefimiz ilk 5 dediğimizde herkes şaşırdı. İlk yarı için hedefimiz 30 puandı, şanssız puan kayıplarımız oldu. Bunlara rağmen 27 puan topladık. Trabzonspor daha yeni 27 puanı aldı havalara uçuyor, biz bu puana kaç hafta önce ulaştık. Devre arasını iyi geçirmedik, İnşallah hayallerimizi gerçekleştireceğiz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler