Bursaspor Valencia'ya yenildi

Bursaspor, Avrupa'daki kötü sonuçlarına bir yenisini ekledi, içeride 4-0 yenildiği Valencia'ya deplasmanda da 6-1'la boyun eğdi.. Hayallerin bittiği gecede Devler Ligi'ndeki ilk gol ise buruk bir teselli oldu..Bursaspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'

Bursaspor Valencia'ya yenildi

Bursaspor, Avrupa'daki kötü sonuçlarına bir yenisini ekledi, içeride 4-0 yenildiği Valencia'ya deplasmanda da 6-1'la boyun eğdi.. Hayallerin bittiği gecede Devler Ligi'ndeki ilk gol ise buruk bir teselli oldu..

Bursaspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'da deplasmanda Valencia ile yaptığı maçın 18 kişilik kadrosunda Manisaspor maçında sakatlanan Ozan İpek yer almadı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Ozan İpek'in yerine sol kanatta Volkan Şen'e, sağ kanatta ise Turgay'a görev verdi. Uzun süredir forma giyemeyen Svensson da Sağlam tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü.

Valencia'nın Türk futbolcusu Mehmet Topal da sakatlığı nedeniyle takımının 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

-MAÇA İLGİ AZ-

Valencia taraftarları maça fazla ilgi göstermedi. 53 bin kişilik Estadi de Mestalla Stadı'nda yaklaşık 25 bin Valencia taraftarı maçı izledi.

Bursasporlu taraftarlar da tribünlerde takımlarını destekledi. Bursasporlu taraftarlar kale arkasında en üst tribünde kendilerine ayrılan bölümde maçı izledi. Bir grup Bursaspor taraftarı ise şeref tribünün hemen yanında yer alan tribünde yer aldı. Her iki tribünde 500'ü aşkın Bursaspor taraftarı takımlarını destekledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de maçı izleyenler arasındaydı.

Bu arada Bursaspor Kulübü, bu karşılaşmaya sponsor temsilcileri, futbolcuların aileleri ve kulüp personelinin büyük bölümünü maç için Valencia'ya getirdi.

-VE MAÇ-

-VALENCIA: 6 - BURSASPOR: 1

Stat: Mestalla

Hakemler: Bruno Miguel, Venacio Tome, Ricardo Santos (Portekiz)

Valencia: Moya (Dk. 23 Guaita), Saltor, Ricardo Costa, Maduro, Alba, Tino Costa, Albelda. Joaquin, Mata, Aduriz, Soldado,

Bursaspor: Ivankov, Mustafa Keçeli, Ömer, İbrahim, Vederson, Turgay, Ergiç, Svensson, Volkan, Insua, Sercan

Goller: Dk. 16 Mata (Penaltıdan), Dk. 21 Soldado, Dk. 30 Aduriz, Dk. 37 Joaquin (Valencia)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler