Bursaspor Trabzon'u örnek alıyor

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Trabzonspor’un büyüklüğünü kabul etmeye başladı.  '% 100 Futbol Özel'de Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in sorularını cevaplandıran Yazıcı tesadüfen bir kere şampiyon olmayla büyük olunmayacağını anlamaya başladı, Başkan Y

Bursaspor Trabzon'u örnek alıyor

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Trabzonspor’un büyüklüğünü kabul etmeye başladı.  '% 100 Futbol Özel'de Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in sorularını cevaplandıran Yazıcı tesadüfen bir kere şampiyon olmayla büyük olunmayacağını anlamaya başladı, Başkan Yazıcı Bursalılara Trabzon’u ve Trabzonspor’u örnek gösterdiği konuşmasını şöyle sürdürdü” Mesela Trabzon, Bursa'dan büyük bir şehir değil. Ama Trabzon dediğinizde aklınıza ilk olarak Trabzonspor geliyor. Trabzonspor şehrin de önüne geçmiş. Niye Bursa'da olmasın? Bursa'nın imkanları çok daha fazla" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor