Bursaspor Tekke'yi mi istiyor?

Tekke ve Zapo Bursa'yaTransfer dönemi yaklaştı ve Bursaspor, Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Timsah, Siyah-Beyazlılar'dan Fatih Tekke ile Zapotocny'i istedi, Kara Kartal ise “İbrahim Öztürk” dedi.Bursaspor ile Beşiktaş arasında kıran kırana bir transfer pazar

Bursaspor Tekke'yi mi istiyor?

Tekke ve Zapo Bursa'ya

Transfer dönemi yaklaştı ve Bursaspor, Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Timsah, Siyah-Beyazlılar'dan Fatih Tekke ile Zapotocny'i istedi, Kara Kartal ise “İbrahim Öztürk” dedi.

Bursaspor ile Beşiktaş arasında kıran kırana bir transfer pazarlığı yaşanıyor... Kadrosundaki Nunez ve Steinert gibi isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanan Yeşil-Beyazlılar, gözünü Beşiktaş’ta fazla forma şansı bulamayan Fatih Tekke ile Tomas Zapotocny’e dikti. İki yıldız için Kartal’ın kapısını çalan son şampiyona, Beşiktaş’tan olumlu yanıt geldi. Siyah-Beyazlı idareciler, Schuster’le yapacakları görüşmenin ardından bu teklif hakkında net yanıt vereceklerini dile getirdiler. Ancak Beşiktaşlılar’ın da bir isteği vardı: İbrahim Öztürk...

İbo’dan yeşil ışık

Bursaspor’un çıkışında önemli rol oynayan ve hızıyla dikkat çeken İbrahim’i istediklerini dile getiren Beşiktaşlılar’a Bursasporlu idarecilerin de yeşil ışık yaktığı kaydedildi. Son durum, önümüzdeki günlerdeki son görüşmenin ardından netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor