Bursa'dan Trabzonspor'a mesaj

Bursaspor'un yıldız ismi Ali Tandoğan, “ Biz şampiyonluk için Beşiktaş'ı yeneceğiz. Trabzonspor'un da kendisini bizim yerimize koyup, Fenerbahçe'den puan almasını bekleyeceğiz” dedi.Ali Tandoğan, şampiyonun belirleneceği son hafta öncesi   “Şampiyonlar Li

Bursa'dan Trabzonspor'a mesaj

Bursaspor'un yıldız ismi Ali Tandoğan, “ Biz şampiyonluk için Beşiktaş'ı yeneceğiz. Trabzonspor'un da kendisini bizim yerimize koyup, Fenerbahçe'den puan almasını bekleyeceğiz” dedi.

Ali Tandoğan, şampiyonun belirleneceği son hafta öncesi   “Şampiyonlar Ligi’ni garantileyerek zaten büyük bir başarıya imza attık. Bursaspor gönüllerin şampiyonu oldu ama bunun fazla kalıcı olmadığını biliyoruz. Ancak bu sezon yakaladığımız başarıyla uzun süre Türk Futbolu’nda iz bırakacağımıza inanıyorum” dedi. Fenerbahçe’nin oynadığı Ankaragücü maçı ve son haftadaki Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili çıkan söylentiler için de yorumunu aldığımız tecrübeli futbolcu, şunları söyledi: “Böyle bir şey olacağını hiç düşünmüyorum. Kardeş takım Ankaragücü için aklımdan kötü şeyler geçirmiyorum, altında bir şey aramıyorum. Sahaya çıkıp ellerinden geleni yaptılar. Trabzonspor da düzgün bir camia. En kötü beraberlikle sahadan ayrılacaklarını düşünüyorum. Bizim tek isteğimiz Trabzonspor’un Fenerbahçe’den puan alması. Kendilerini bizim yerimize koymalarını istiyoruz. Biz onların durumunda olsaydık, yapmamız gerekeni yapardık.”

‘Kendimizi şampiyon gibi görüyoruz’

“Ucunda ölüm yok, ama şampiyon olamazsak çok üzülürüz. Bu başarımızı kupayla taçlandırmamız gerektiğine inanıyorum. Kupayı kaldıramasak da kendimizi şampiyon gibi görüyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor