Bursa'da Sercan depremi!

Sercan Yıldırım, Lokomotif Moskova'yla anlaştı. Sercan, Türkiye'den bir takım yerine, Rus takımını tercih etti. Moskova ekibinin, Bursaspor'a bonservis bedeli için 6.5 milyon avro vereceği söyleniyor. Transferin bugün sonlanması bekleniyor.Sonunda beklene

Bursa'da Sercan depremi!

Sercan Yıldırım, Lokomotif Moskova'yla anlaştı. Sercan, Türkiye'den bir takım yerine, Rus takımını tercih etti. Moskova ekibinin, Bursaspor'a bonservis bedeli için 6.5 milyon avro vereceği söyleniyor. Transferin bugün sonlanması bekleniyor.

Sonunda beklenen transfer gerçekteşti. Bursaspor'un ve Milli Takım'ın genç forveti Sercan Yıldırım, altyapısından yetiştiği Bursaspor'a veda ediyor. Devre arasında Kenny Miller ve Altidore gibi isimlerin transfer edilmesiyle ikinci plana düşen Sercan, Bursaspor'dan şok bir şekilde ayrıldı.

Rus ekibi, Bursaspor ile olan görüşmelerde olumlu cevap aldı. Lokomotif Moskova, Sercan için 6.5 milyon avro vermeyi kabul etti. Kulüpler arasında imzaların atıldığı ve Sercan Yıldırım'ın büyük ihtimalle Rusya'ya gideceği bilgileri kulübe yakın çevrelerden geliyor.

Gelen bilgilere göre Moskova ekibi bonservis için 6.5 milyon avro ödeyecek. Eğer teklif kabul edilirse Üç yıllık anlaşma imzalayacak Sercan ise senelik 1.5 milyon avro alacak.

Lokomotif Moskova'nın Sercan Yıldırım için teklifini Bursaspor yönetimine ilettiği, fakat yönetimin nihai kararını henüz vermediği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yönetimin transferle ilgili kararı vermek için toplantı yapacakları konuşuluyor. İzin çıkarsa genç forvet Rusya'nın yolunu tutacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler