Bursa ve GS maçları çok kritik

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray ve Bursaspor maçlarının kırılma noktası gibi maçlar olduğunu belirterek, bu süreçte kongreden bahsetmenin çok doğru olmayacağını söyledi.NTV Spor'da programa konuk olan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener önemli aç

Bursa ve GS maçları çok kritik

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray ve Bursaspor maçlarının kırılma noktası gibi maçlar olduğunu belirterek, bu süreçte kongreden bahsetmenin çok doğru olmayacağını söyledi.

NTV Spor'da programa konuk olan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener önemli açıklamalarda bulundu. Görevde oldukları süre boyuncu transfere 40-50 milyon avro civarında bir para harcadıklarını belirten Şener, "Bizim takımımızın şu andaki değeri yapılan araştırmalara göre 70 milyon avro civarında. Türkiye'de 3 İstanbul takımından sonra en pahalı takım. Belki borçlanıyoruz ama elde de böyle bir değer var. Bu paraları harcamamızdaki temel neden, düşen değeri yukarıya çıkarmaktı. Bahsedilir yapmaktı. Onu da becerdiğimize inanıyorum. Bunu daha iyi yerlere taşımamız lazım" dedi.

 Şener, "Yedek kulübesine baktığınız zaman sahadaki 11 gibi bir 11'de orada duruyor. Ama pahalı bir iş bu. Önemli olan alt yapıdan yetiştirmek. 3-5 sene beklesem Trabzonspor'un reytingi düşer bunu hiç düşürmemem lazım. Bundan sonra bu takıma alt yapıdan oyuncu katmayı becermeliyiz. Bunun için uğraşıyoruz" şeklinde konuştu. 

"GALATASARAY VE BURSASPOR MAÇLARI KIRILMA NOKTASI GİBİ MAÇLAR"

 

 

"GALATASARAY VE BURSASPOR MAÇLARI KIRILMA NOKTASI GİBİ MAÇLAR"

Kongreyi çok fazla gündeme getirmek istemediğini belirten Şener, "Bu hafta Galatasaray maçımız var. Haftaya Bursaspor ile maçımız var. Bu maçlar kırılma noktası gibi maçlar. Benden bahsetmek çok önemli değil takımdan bahsetmek bence daha önemli. Aldığımız futbolculardan ve hocadan bahsetmek çok önemli. Başarıyı yakalayacak olan onlar, biz değil. Kongreyi yaparız onda bir sıkıntı olmaz. Zaten tarihleri bellidir. 20 Kasım ile 20 Aralık arasında Galatasaray ve Bursaspor maçından sonra ilan edeceğiz.

Kongreden bahsetmek zevkli bir iştir. Trabzon'da çünkü kim girecek kim çıkacak. Yemekler, sohbetler keyifli olur. Ama takımı bundan uzak tutmaya çalışıyorum. Bir kaçtane aday olduğunu okuyorum. Bundan da mutluluk duyuyorum çok demokratik oluyor kongre. Başarılıymışız ki aday çıkıyor. Başkanlık yaptığım daha önceki dönemlerde yönetim kurullarına kimseyi bulamazdık. Şimdi çok miktarda yönetime girmek isteyen var. Ben yeniden adayım, seçilirsek yapmak istediğimiz bir- iki proje var. Ondan sonra nokta koruz bu işe" diye konuştu.

"BURSASPOR'UN ŞAMPİYON OLMASININ BİZE FAYDASI OLDU"

 

"BURSASPOR'UN ŞAMPİYON OLMASININ BİZE FAYDASI OLDU"
"Biz her sene şampiyonluk için sahaya çıkıyoruz" diyen Sadri Şener sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bursa'nın şampiyonluğunun şöyle faydası oldu; önceden İstanbul takımlarının kendi aralarında oynayacağı maçlara kayıp yaşayacağı maçlar olarak bakıyorduk. Ama artık bu maçlara Bursa ve Kayseri eklendi. İnşallah Kayseri de şampiyon olur, rekabet daha da artar. Diğer takımlar da bu noktaya gelir ve kalite artar. Ama istanbul dışında o ilin halkı o takımı tutmuyorsa uzun yıllar başarı geleceğini sanmıyorum. Trabzon'da kimseye hangi takımı tutuyorsun diye sormaya gerek yok, belli. Bunun Bursa'da, Kayseri'de de olmasını istiyorum. İnsanın iki tane sevgilisi olmaz. Bir tane olur. İnsanın iki takımı da olmaz. Benim ikinci takımım demek doğru değil. Taraftarsız, bu işler olmaz. Kulüpler taraftarlarla var olmuştur. Onlarda da yok olmuştur" dedi.

"TEOFİLO, GERİ GELİRSE HAKKINDA Kİ KARARI HOCA VERİR.

 

"TEOFİLO, GERİ GELİRSE HAKKINDA Kİ KARARI HOCA VERİR.

Teofilo hakkında kararı teknik direktör Şenol Güneş'in vereceğini belirten Şener, "Umutla bakılan, Süper Kupa'da üç gol atan bir isimdi. Teofilo'yu Şota tavsiye etmişti. Teofilo'yu çok uzun bir seyahatten sonra gidip-alıp getirmiştik. Mahmut Aksu ile beraber gitmiştik. Şota bize tavsiye etmişti. Şenol Güneş de konuyu biliyordu. Kolombiya'dan buraya gelirken büyük bir halk kitlesi tarafından yolcu edilen bir futbolcu, ülkesinin gol kralı. Psikolojik durumu ile ilgili olarak bize her müracaatında, Trabzon Sağlık Merkezi'nde yapılan muayenelerinde oynamasına hiç bir engel çıkmadı. İstanbul'da havaalanında perişan olduğu şeklindeki beyanları çok yanlış araştırdım hiç öyle bir konu yok. Otelde kaldığı günlerin faturaları var. Bunları yapmasının altında psikoloji yatıyor herhalde. Şimdiki eşi ikinci eşi, çocukları önceki eşinden onlara iyi bakıyor-bakmıyor gibi problemler oldu. Bunlar olabilir özel hayatı bunlar. FIFA ve UEFA var 3 sene bir takımla sözleşme yapamaz. Bizim verdiğimiz paraları getirirse her türlü
kolaylığı sağlarız. Menajeri de bizim haklı olduğumuzu söylüyor. Milli Takım hocası, böyle bir şey yapmamıs gerektiğini bir daha milli takıma alamayacağını ve Kolombiyalı oyuncuların Avrupa'da kötü tanınacağını şeklinde uyarıda bulundu. Şenol hoca eğitimcidir. Teofilo'ya herkesten fazla sahip çıktı. Bunun üzerine gitti. Bundan sonrası hukuk ama hoca ne yapar onun takdiridir" diye konuştu.

"UMUT'UN AİLEVİ SIKINTILARI VARDI"

 

"UMUT'UN AİLEVİ SIKINTILARI VARDI"
Liverpool maçı öncesi Toulouse transfer olmak istemesinden dolayı kadroda yer almayan buna karşın takımda kalan Umut Bulut hakkında da açıklamalarda bulunan Sadri Şener, "Umut'la sözleşme yapmadan önce bizden söz almıştı yurt dışına transferinde yardımcı olmamız konusunda. Ama 3 gün vardı dönemin bitmesine. Ailevi sıkıntıları var. Umut sevdiğimiz bir insan. Böyle durumlar hep olacaktır. Futbol bu. Bizim görevimiz bunları çözmek" diye konuştu.

"İLK PARASIYLA GİDİP LÜKS ARABA ALAN FUTBOLCUYU SEVMEM"

 

"İLK PARASIYLA GİDİP LÜKS ARABA ALAN FUTBOLCUYU SEVMEM"

"40'tan sonra olması gereken arabalar 20'de oluyor. Parasını alıp hemen lüks arabaya yatıran oyuncuyu sevmem" diyen Şener şöyle konuştu:
"Eskiden bir tane minibüs vardı şimdi park yeri bile kalmadı bizim oralarda. Türkiye'ye baktığınız zaman futbolu bıraktıktan sonra yaşamı yukarıya doğru giden yüzde 20. Futbolcuların mutlaka para biriktirmesi gerekiyor"

"GALATASARAY KARŞISINDA AVANTAJ BİZDE"

 

"GALATASARAY KARŞISINDA AVANTAJ BİZDE"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "İlk devre maçlarımızı kendi sahamızda oynuyoruz. Fenerbahçe'yi ve Beşiktaş'ı yendik. Şimdi Galatasaray'la oynayacağız. Bu maçları abartarak yeneceğiz demek şık değil. Galatasaray, büyük bir takım sakatları varmı çok .açlara Bursa ve Kayseri eklendi. önemli değil. Bu maçlar 3 ihtimalli maçlardır. Galatasaray Başkanı çok yakın arkadaşım. İyi ağırlayarak, mağlup ederek uğurlamak isterim. Avantaj bizden yana" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler