Bursa: "TS maçı hiç kolay değil!"

Nayman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon'un ülkedeki tüm takımlar için zor bir deplasman olduğunu, bordo-mavili takımın iyi futbol oynadığını ve şu anda zirvede yer aldığını anımsattı. Bursaspor olarak şampiyonluk yarışından koptuklarını, ancak l

Bursa: "TS maçı hiç kolay değil!"

Nayman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon'un ülkedeki tüm takımlar için zor bir deplasman olduğunu, bordo-mavili takımın iyi futbol oynadığını ve şu anda zirvede yer aldığını anımsattı.

Bursaspor olarak şampiyonluk yarışından koptuklarını, ancak ligi 3. sırada bitirip UEFA Kupası'na katılmayı hedeflediklerini dile getiren Nayman, bu hedef doğrultusunda Trabzonspor maçı dahil kalan tüm maçlara 3 puan parolasıyla çıkacaklarını kaydetti.

"Biz Bursasporuz ve her maça kazanmak için çıkarız" diyen Nayman, Trabzonspor deplasmanında işlerinin kolay olmayacağını, ancak zoru başaracak güçlerinin de bulunduğunu belirtti.

Bursaspor Basın Sözcüsü Nayman: "Trabzon'dan Puan veya Puanlarla Dönmek İstiyoruz"

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Trabzonspor ile hafta sonu deplasmanda oynayacakları maçtan puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi. 

Bursaspor olarak 5 maçlık duraklama serisini Trabzon'da sonlandırmak istediklerini ifade eden Nayman, şunları söyledi:

"Trabzon'dan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Üçüncülük yarışındaki iddiamızı sürdürmemiz için puan kaybetmememiz gerekiyor. Hocamızın bunu gerçekleştirmek için plan ve programı var. Maçın öncelikle centilmence ve dostça geçmesini diliyoruz. Fenerbahçe maçındaki futbolumuzu sergilersek galibiyetle dönme ihtimalimiz yüksek. "

Nayman, Miller'in halen İskoç liginde gol kralı olduğunu, Altidore'nin de 3-2 yenildikleri Medical Park Antalyaspor maçında ilk golünü attığını hatırlatarak, iki futbolcudan da Trabzonspor maçında gol beklediğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor