Bursa- TS bilet fiyatları açıklandı

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren Bursaspor ile Trabzonspor arasında 13 Kasım Cumartesi günü yapılacak maçın bilet fiyatları açıklandı.Kulüpten yapılan açıklamada, biletlerin 11 Kasım Perşembe gününden itibaren satışa çıkacağı, i

Bursa- TS bilet fiyatları açıklandı

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren Bursaspor ile Trabzonspor arasında 13 Kasım Cumartesi günü yapılacak maçın bilet fiyatları açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, biletlerin 11 Kasım Perşembe gününden itibaren satışa çıkacağı, internet sitesi ve gişelerden bir kişinin en fazla 5 bilet alabileceği belirtildi.

Misafir takım taraftarları için ayrılan biletlerin maç günü stat gişelerinden satışa çıkacağı belirtilen açıklamada, İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği yaş sınırlaması olmaksızın bu maça da bileti olmayan çocukların alınmayacağı kaydedildi.

Açıklanan bilet fiyatları şöyle:

VIP A-B tribünü 1. sıra..........: 350 TL
VIP A-B tribünü 2-6. sıra........: 250 TL
Kapalı A-B-C tribünleri..........: 130 TL
Maraton tribünü..................: 50 TL
Kapalı kale arkası tribün........: 30 TL
Açık kale arkası tribün..........: 20 TL
Misafir tribün...................: 20 TL

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler