Bursa taraftarı Şenerden özür diledi

Bursaspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Murat Vatansever, Bursasporlu taraftarlar adına Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'den özür diledi..Taraftarlar adına yazılı açıklama yapan Bursaspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Murat Vatansever, kendi

Bursa taraftarı Şenerden özür diledi

Bursaspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Murat Vatansever, Bursasporlu taraftarlar adına Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'den özür diledi..

Taraftarlar adına yazılı açıklama yapan Bursaspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Murat Vatansever, kendisinden yüz bin kere özür dilediklerini ve milyon kere teşekkür ettiklerini kaydetti.

Sorumluluk sahibi insanların konuşurken dikkatli olmaları ve bu sorumluluklarının bilinciyle demeç vermeleri gerektiğini belirten Vatansever, "Öyle bir ligimiz var ki, sahaya çıkıp mücadele etmesi ve bu hareketi çok normal olması gerekirken, Trabzonsporlu kardeşlerimize ekstradan teşekkür etmemiz gerekiyor. Biz hiçbir zaman özür dilemekten ve teşekkür etmekten yüksünmeyiz. Kendilerinden defalarca özür diliyor ve milyon kere teşekkür ediyoruz. Söylemiştik ama anlaşılan okunmamış veya anlaşılmamış. Biz Trabzonspor camiasının dürüstlüğünden zerre kadar şüphe etmemiştik ve etmeyiz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler