Bursa başkanından Trabzonspor açıklaması

Başkan Ali Ay, Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Bursa başkanından Trabzonspor açıklaması
Hafta sonu Trabzonspor ile deplasmanda kritik maça çıkacak olan Bursaspor'da Başkan Ali Ay, bu karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, "inşallah galibiyeti alan biz oluruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de tutunabilmek adına son maçını Trabzonspor deplasmanında oynayacak olan Bursaspor, kümede kalma yarışı verdiği Çaykur Rizespor'un oynayacağı maçın skoruna bakmaksızın Trabzon deplasmanından galibiyetle ayrılırsa önümüzdeki sezon Süper Lig'de devam edecek. Son hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor'un sahadan 1 puanla ayrılması durumunda, Trabzonspor'u mutlaka mağlup etmesi gereken Bursaspor, bu zorlu maç için özel uçakla Ordu'ya geldi. Kafilede yer alan yeşil-beyazlıların Başkanı Ali Ay, "Sahada inşallah galibiyeti alan biz oluruz" dedi.

3 Haziran Cumartesi günü Trabzonsporla oynanacak kritik maç öncesi takımı yalnız bırakmayarak tribünlerdeki yerini almak için kafileyle hareket eden Bursaspor Başkanı Ali Ay, takımla birlikte özel uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na geldi. Buradanda kafileyle birlikte Ordu'ya geçen Başkan Ay, havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sahada inşallah  galibiyet alan biz oluruz. Şehirimizde çok büyük birlik ve beraberlik var. Bu ortam benide umutlandırdı. Çocukları umutlandırdı. Neticede buraya Trabzon'a galip gelmek için geldik. Koskoca camiayı Süper Lig'de tutmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bursaspor kafilesi daha sonra karayoluyla Altınordu İlçesi'nde kamp yapacağı otele gitti. Maç gününe kadar Ordu'da kampa girecek olan yeşil-beyazlı takımın antrenmanlarını 19 Eylül Stadyumu'nda basına kapalı olarak gerçekleştireceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor