Burak'ta hüzün kaptanda sevinç

Gaziantepspor karşılaşmasına damgasını vuran isim Burak Yılmaz, attığı 2. golden sonraki aşırıya kaçan sevinç gösterisi sebebiyle sarı kart görüp cezalı duruma düşmenin üzüntüsünü yaşarken, oyuna ikinci yarıda onun yerine giren İbrahima Yattara ise tam te

Burak'ta hüzün kaptanda sevinç

Gaziantepspor karşılaşmasına damgasını vuran isim Burak Yılmaz, attığı 2. golden sonraki aşırıya kaçan sevinç gösterisi sebebiyle sarı kart görüp cezalı duruma düşmenin üzüntüsünü yaşarken, oyuna ikinci yarıda onun yerine giren İbrahima Yattara ise tam tersine, bayram yapıyor.

61 numaralı kaptanın bu mutluluğunun sebebi ise gelecek hafta Burak’ın yerine büyük olasılıkla kendisinin forma giyecek olması. Oyunda kaldığı kısa sürede gösterdiği yüksek performansla alkışı hak eden İbrahima Yattara’nın hocası Şenol Güneş tarafından da kutlandığı ve ilk 11’e monte edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler