Burak'a Petr Cech kaskı!

Burak Yılmaz, Chelsea'nın kalecisi Petr Cech'in kullandığı kaskın benzerini kullanacak.Kafasına darbeler aldığı Konyaspor maçı sonrası hastanelik olan golcü, dün idmana çıktı ve özel bir kaskla Galatasaray'a karşı forma giyecek.Beşiktaş deplasmanında burn

Burak'a Petr Cech kaskı!

Burak Yılmaz, Chelsea'nın kalecisi Petr Cech'in kullandığı kaskın benzerini kullanacak.

Kafasına darbeler aldığı Konyaspor maçı sonrası hastanelik olan golcü, dün idmana çıktı ve özel bir kaskla Galatasaray'a karşı forma giyecek.

Beşiktaş deplasmanında burnu kırılan ancak kenara gelmeyerek galibiyet golüne imza atan ve sonrasında ameliyat olan golcü futbolcu, milli formayı giydikten sonra Konyaspor karşısında da sahaya çıkmıştı. 

Söz konusu mücadelede kafasına aldığı sert darbelere karşın Umut Bulut'un attığı ve yine galibiyeti getiren golün asistini yapan Burak Yılmaz, maç sonu hastanede müşahade altında tutulmasına ve durumunun kritik olduğunun açıklanmasına karşın yarın Galatasaray karşısında da formasını giyecek.

Dün takımla birlikte idmana çıkan Burak, kendisi için yaptırılan özel bir kaskla sahaya çıkacak ve şampiyonluk yolunda özverisini sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor